Yes, Allahjärtans dag idag, Överskattat? Kanske, skulle tippa på att det är ett föräljningsknep i dagens samhälle, hursomhelst för min del är det som vilken annan vanlig dag som helst, jobb och träning står på dagens schema,  Slutfört och publicerat Dala Eltjänst’s hemsida idag och lärt upp ägaren lite grunder i WordPress admingränssnitt, underbart system!

AV-Logo

Nu tänkte jag sätta mig och bygga vidare och utveckla ännu en ny design till aldrigvila.se , en hel del stora förändringar väntas, kan inte annat än att hoppas responsen blir lika bra som jag hoppas. Förövrigt, reklambyrån LEON, nominerad till årets byrå 2012, ville ha kontakt med mig, allt verkar trilla på plats lite av sig själv vilket är oerhört skojj! De hade möte nu så ska ringa upp dem lite senare och hålla tummarna för att det blir en positiv överaskning! Vore klockrent att få samarbete med både Universal Music och en av nordens bättre byråer på en och samma vecka, har trots allt bara varit entreprenör i snart en månad, Framtiden ser ljus ut 😀   Måste älska entreprenörslivet,

Ska ta mig in till Borlänga och köpa mig en alla <3 dags-present till mig själv efter lunchen, vad det blir får ni se senare, kan säga att det är ett äpple man gärna tar en bit av iaf. Kanske blir en unboxing video? 😉   elllller inte,   inte riktigt min style.

Taggataggatagga, yeah buddy.

LUV

Simon