Om

Webbdesigner & webbutvecklare

Mitt namn är Simon Goot och jag är en 28 år gammal webbdesigner och webbutvecklare med 10+ års erfarenhet i branschen. Jag älskar WordPress som plattform för hemsidor och mobilanpassningar har alltid stort fokus i mina projekt. Att se hur saker och ting hänger ihop samt strategin kring detta är det jag brinner lite extra för. Detta har gett mig en väldigt bra förståelse för helheten och kan smidigt hantera hela processen från koncept till färdig slutprodukt. Genom en bra helhetsbild kan jag dessutom fokusera på att lyfta fram det där lilla extra – vare sig det gäller front-end design, programmering av funktionalitet eller användarupplevelsen generellt.

Med ett starkt nätverk av partners kan jag leverera helhetslöningar som även inkluderar tjänster utanför mitt eget verksamhetsområde.

Har du några funderingar tveka inte att kontakta mig på: info@nullsimongoot.com

  • Koncept

    Varje produkt är skräddarsydd - För att smart kunna lyfta fram verksamhetens spetsar med slutkund i fokus inleds varje projekt med konceptutveckling.

  • Produktion

    I nästa steg börjar projektet konkretisersas och den faktiska slutprodukten formas - allt börjar falla på sin plats och avslutas med testning.

  • Lansering

    Nu är allting färdigt och produkten marknadsförs i utvalda digitala kanaler. Optimering sker enligt önskemål genom regelbunden uppföljning.

En kreativ lösning

Låter det intressant?

Kontakta mig