Är man estetiskt intresserad så faller det ganska naturligt att man intresserar sig i mode, iallafall för mig. När det kommer till kläder och utseende är jag väldigt kräsen, många gånger för kräsen. Blir ofta att man väljer för dyra plagg, men kan inte hjälpa det att märken som Tiger of Sweden och Ralph Lauren gör kläder som sitter som de gör, passformen som är helt otroliga för min kroppstyp, smal och lång. Ingenting slår Tiger of Swedens Jeans. Deras senaste modell Sharp är rent ut sagt GRYM! och en skinnpaj jag gått och suktat efter bra länge nu, ( http://tigerofsweden.com/se/item/rikki-leather-jacket-w39033004/?t_type=src&t_type=cat )  fantastiskt snygg!  Bilden ger den inte ens rättvisa, provade den på Åhlens city i Stockholm, säger bara det, Vill ha den. dock är tyvärr prislappen rätt saftig.

 

Tiger of Sweden Rikki Jacket

Tiger of Sweden Rikki Jacket

Ett tidigare köp jag gjort på Ströms i Stockholm var denna Ralph Lauren Skjortan, min första av märket, kommer garanterat bli fler, aldrig provat en skjorta med en passform som dessa, slimfit såklart.

Ralph Lauren Shirt, Tiger of Sweden Sharp Jeans

Sitter här nu framför datorn och ska till att jobba lite med Nicklas, Söndag stoppar oss inte! Klickade precis hem ett par nya Jeans, bryter trenden med att bara köpa Tiger och slår till på ett par Nudie Tape Ted, Otvättat dessutom! äger inga otvättade, har lite svårt för materialet när det är otvättat, stelt och drygt men det är ju nästan ett måste i garderoben, tajta, och snygga. Kvaliten hos Nudie är dessutom riktigt bra! Dessa kommer framförallt brukas som lite finare byxor på diverse tillställningar. jag rullar alltid upp mina jeans, blir ett snyggt fall samtidigt som det blir ”lite mer” detaljmässigt, kontrasten på dessa blir klockrent till ett par bruna boots. Passformen på dessa är perfekt för oss med ”kycklingben” nyper åt kring vaderna och lagom mycket runt låren.

NUDIE JEANS / TAPE TED ORG 16 DIPS DRY

Nej nu ska vi ta och jobba vidare!
Ciao