Motivation och inspiration är två faktorer jag behöver för att nå bra resultat. Alltid haft höga krav på mig själv, både positivt och negativt kan jag tycka.

1. Jag är inte rädd för att satsa på någonting jag tror på, nackdelen med att ha höga krav kan få det att ta längre tid fullfölja projektet man arbetar med. Många gånger hade det räckt när jag ”nästan” var nöjd.
Detta har gjort att jag alltid gör saker helhjärtat och aldrig lämnar ifrån mig någonting halvfärdigt – Positivt!

2. När man vet hur man vill ha det så händer det att man får svårt att lämna över ansvar till andra, kan ju leda till att sådana som jag överarbetar men jag har åtminstone kommit så pass långt i min personliga utveckling att jag själv kan inse när det räcker. Den gränsen går för mig någonstans strax efter det slutat vara riktigt roligt och jag börjar känna mig ”nöjd”, med andra ord som jag tidigare nämnde ”nästan nöjd”.
Det är en punkt jag försöker arbeta med så mycket jag kan, det är ett steg i begreppet mod och att våga.

Personlig utveckling är riktigt spännande, hur jag var i grundskolan mot hur jag är idag är som natt och dag och jag har inte ens kommit i närheten utav dit jag vill nå, inom det området strävar jag alltid mot att bli ”nöjd” och det är en tag tills dess. En mästare i personlig utveckling är Johannes Hansen, bara genom ett litet kort snack på gymmet kan han få en att tagga till så mycket att man inte vet var man ska ta vägen, se saker på helt nya sätt och vilja erövra världen, hur gör killen?!?  I-N-S-P-I-R-E-R-A-R

Om man skulle beskriva mig med ord skulle jag nog själv säga att kräsen är ett av de som kommer bland de i toppen av listan. Jag vet vad jag vill och hur jag vill ha det, en positiv aspekt till målmedvetenhet men negativt till mycket annat. Det är ju klart man vill ha det bästa? – ”Kostar att ligga på topp”

Mikael Hollsten (aldrigvila.se) sa en sak till mig förut jag ofta tänker på, någonting i stil med

genom att vara intressant person och intressant för andra kommer möjligheter ges av andra intressanta personer

Åtminstone så jag uppfattade det. Det är det som är min strävan, inte bara fokusera på intäkter utan att faktiskt bli någon som i sin tur ska kunna inspirera andra att tänkta i samma banor.

Förebild är det jag vill vara, en förebild som folk ser upp till och inspirerar andra att våga och vilja lyckas. Jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt att se medmänniskor som inte har någon glöd, låter möjligheter och tillfällen rinna ut i sanden och inte riktigt bryr sig. Jag bryr mig många gånger mer om andra än mig själv, jag skulle vilja nå en punkt där jag skulle kunna säga ”se på mig” som motivation utan att det skulle tas som skryt. Jag tycker man ska få skryta, skryta behöver inte vara dåligt men skapar ofta mer avundsjuka än motivation, varför?

Förebilder borde alla ha, jag hoppas de flesta av er där ute har det, annars, skaffa det! som jag skrev i mitt tidigare inlägg har Travis Barker varit en av de stora i mitt liv, som kickat igång många saker. Hos förebilder kan man hitta motivation, inspiration och så mycket mer! Fascinerande.

Avslutar med en fråga, Kommentera gärna med med svar

Vad är en intressant person för dig?