Bra dag idag, kul att få lite större projekt att ta sig an och därmed mer kulor in. Sånt motiverar också en aning 😉 ellerhur? Att hitta saker som motiverar är a och o inom allt.

Färdig med Coco Thai’s hemsida, ( cocothaiborlange.se ), hyfsat nöjd med resultatet, ”fria händer” är ju alltid kul, ellerhur, så himla enkelt att veta vilken riktning man ska gå (med en gnutta ironi). Tycker dock designen blev att spegla deras Restaurang-verksamhet på ett bra och färgglatt sätt, Lila, Guld, Vitt och svart är väl inte de absolut enklaste färgerna att kombinera på ett stilrent sätt. Hursomhelst, De var nöjda och jag är nöjd, mission accomplished!

Avslutade dagens bilåkande med ett benpass på gymmet, tror det aldrig varit så kul att träna ben innan jag började med träninsschemat jag fått utav Micke, brukar vara discoträningen som är den roliga men inte längre, benen går att pressa ännu mer än resten av kroppens mindre muskelgrupper vilket även syns på vikterna, en en gång något som kan skapa den där lilla extra motivationen som kan behövas! Betydligt bättre än gårdagens pass som tur är. Mina kycklingben är inte lika kycklingbeniga längre, börjar bli lagom, lite till ska läggas på sen får det vara nog på benfronten. Man kan ju inte ha biffiga och slöa ben när man är trummis inte 😉 True Fact.

Nu ska jag nog gå ner och slå på en film, Skyfall tror jag det blir, inte sett den än. Hört att den ska vara bra så har mina förväntningar! Förövrigt är jag sämst på att se film, ser alltid allting ett par år efter alla andra, så kan det gå! Såg Iron man förra veckan, galet vilken bra film, fattar inte hur jag kan ha missat att kolla på den, lär se 2an nu också och längta till 3an.
Någon som har förslag på bra filmer som är värda att se?