Längesen senaste inlägget, ledsen.  Mycket nu ett tag men det är positivt. Arbetar på i vanlig takt och drar ihop sig för mitt och Nicklas projekt, snart dags för lansering! Spännande,  Setat och ringt ett par timmar idag och sålt in och / letat samarbetspartners. Får hoppas att de nappar.

Det går att göra hur stort som helst har vi insett, vill man så finns det saker att göra, vi lär begränsa oss någonstans i alla fall.

Börjat intressera mig mer och mer i foto dessutom! Insett att det faktiskt kan vara rätt så kul om man bara lägger lite tid på det. Ska köpa ny kamera och där har vi ett stort problem, att hitta någon bra och en man trivs med i en djungel av kameror är inte lätt. Har en Canon EOS450d just nu så kör på den tills jag hittar någon, Någon som har förslag på en vettig kamera som går att utvecklas med? Kommentera!!

Förövrigt, Canons fasta EF 50mm/f1,8 objektiv för 900kr. ( http://cdon.se/hemelektronik/canon_ef_50mm_f1.8_ii-7251108 )  Sjukt mycket för pengarna, lite plastigt men tar bra bilder, rekommenderas!

Trivs med Canons kameror, skönare grepp och bättre menyer men massa säger att Nikons i samma prisklass är mycket bättre.  Svårt!

Nu ska jag jobba vidare

 

Min lilla Workstation:

workstation, simon goot, apple, macbook pro, ipad mini, magic tracpad, logitech revolution, wireless keyboard, canon eos 450d, rain design mStand