Jajjemen då var det dags för en lansering, denna gången är det en blogg och Emelie Trossö Ledin.  En tidigare elitgymnast som nu bloggar om sitt liv vilket till största delen fortfarande cirkulerar kring träning, dock i andra former i Santa Monica, Kalifornien.

Bifogar en liten del av hennes första inlägg http://trainlikeagirl.se/hej-och-valkommen-till-trainlikeagirl/

”För er som inte har följt Aldrigvila.se så börjar jag med att presentera mig. Jag heter Emelie Ledin, jag är 23 år gammal och är född och uppvuxen i Stockholm. Just nu bor jag i Los Angeles, Santa Monica med min fästman Mikael Hollsten.

IMG_9820

Mitt liv upp tills 17 års ålder bestod enbart av gymnastik som då var min stora passion. Jag tränade cirka 20 timmar i veckan under mina år som elitsatsande. Varje dag var noggrant planerad för att hinna med sudier, mat, gymastik och… ja det var nog bara det som fick plats. Men lika nöjd var jag för det eftersom jag gjorde det JAG brann för.

Efter en ryggskada vid 17 år var jag tvungen att sluta med gymnastiken. Det tog några riktigt slöa år innan jag fann en rolig träningsform igen. Jag hade svårt att komma över gymnastiken och acceptera att det kanske fanns fler saker som jag kunde ägna mig åt. År 2010 började jag med Thaiboxning. Så kul! Dessvärre satte gamla gymnastskador såsom uttöjda ledband och ligament lite käppar i hjulet för mig. Fötterna mina var inte de stabilaste lemmarna i salen och på sikt fick gymträning ta över helt.

Idag hänger jag på gymmet 7 dagar i veckan. Jag fullkomligt ÄLSKAR att känna makten över hur min kropp utvecklas. Jag får det resultat jag har gjort mig förtjänt av. Varken mer eller mindre.

Det får räcka som introduktion för nu. Istället så vill jag sätta ramarna för vad Train Like a Girl kommer att erbjuda i framtiden så ni vet vad ni har att förvänta er. ”

Läs hela inlägget här: http://trainlikeagirl.se/hej-och-valkommen-till-trainlikeagirl/

 

http://trainlikeagirl.se/