Regnet öser ner, det är Tisdag vilket betyder endast 3dagar kvar av sommarjobbet på Clas Ohlson’s Centrallager här i Insjön. Alltid gött med lite extra inkomst inför allt som väntas komma men gud så trött man är när man kommer hem, att lägga sig på soffan är inte att leka med, däckar på stört’ !

Photo 2013-07-03 10 44 41 Photo 2013-07-12 14 34 26 Photo 2013-07-18 05 50 42

Parallellt med sommarjobbet fortsätter jag såklart att driva mitt eget företag och jobbar lite när det passar och solen inte steker allt för mycket, lite måste man självklart glassa i det underbara vädret vi haft de senaste veckorna, mer sånt!

Framöver kommer en del förändringar ske vilka jag har väldigt stora förhoppningar över. Framförallt kommer det bli riktigt spännande att se vad allt resulterar i. Mycket nya möjligheter hoppas jag. Både inom mitt företagande och projekten, framförallt Fiskus. Vi har fått en del samarbetspartners och medel att ge det en ännu större knuff i baken så att kalaset börjar rulla och leva sitt liv vi tror och hoppas på.

Sitter just nu och redigerar lite foton jag tagit åt en kund, valt ut några av ett par tusen stycken sen ska jag dessutom ge mig in på att klippa ihop 6stycken filmsekvenser ur material jag även filmat åt samma kund, inget jag gjort särskilt mycket utav men skam den som ger sig, alltid kul med nya utmaningar!