Efter långledigheten som varit är det nu dags att gå åter till arbetet och det i det nya spännande året 2014. Vet inte riktigt var jag ska börja, har spenderat massa tid under ”Ledigheten” på ett flertal olika delar och projekt så ,, hmm.   Hursom, en viktig sak blir att fortsätta utveckla vår projekt och tidsplan för det gigantiska arbetet som väntar fram till april månad. När detta är producerat kan dessutom en riktig boom komma vilket vi givetvis hoppas innerligt på samt att responsen fram till nu inte tyder på någonting annat alls.

Få se om Nicklas vaknar till strax för vårt skypemöte, tjuvstartar med lite annat sålänge, lite research, UI-skissande och läsa på lite vidare om apputveckling.

Intel XDK tillsammans med Intel’s App Framework verkar väldigt lovande måste jag säga, för mig som inte riktigt tagit hela klivet in i apparnas värld än verkar detta ge den där slutliga lilla knuffen. Att designa samt strukturera gränssnittet för appar verkar till och med kunna locka mig minst lika mycket om inte mer än webbdesignen, få se vad detta kan öppna för dörrar!

ixdk

För er som kan vara intresserade finns det här: