Det har gått ett tag sedan jag skrivit någonting här på bloggen, anledningen till detta? Jo helt klart massvis med annat som hänt och bloggen har prioriterats bort men nu är vi igång igen.

Vad har hänt sen senast? Massor!

Tänker att jag nämner det viktigaste lite enkelt, mer kommer allt eftersom  nu när man fått lite inspiration att blogga igen.

  • Internationella kunder har kommit in, vi har nu projekt i New york och London bland annat!
  • Ingen kan väl missat att vårt projekt Fishprep.com släpptes nyligen? Om du mot förmodan gjort detta gå in och registrera dig och ge oss ditt stöd! Vi finns även som App både för iPhone och Android på App-store och Google play.
  • Nästa växel har lagts i när det gäller sälj vilket har gett resultat därefter vilket är fantastiskt roligt, att växa av hårt arbete skapar verkligen motivation.
  • Jag har upplevt ny stress, stress som yttrat sig på sätt man inte väntat sig men genom att ha tagit tag i det direkt när varningssignalerna började komma tillsammans med goda råd från Emanuel Nilsson ( http://emanuelnilsson.se/blogg/ ) så är jag så gott som tillbaks starkare och redo för nya utmaningar – fit for fight och investerar sååå mycket mer i mig själv, värderar ledighet och dagliga rutiner för välmående. Kommer nog skriva mer om just detta i senare inlägg så håll utkik!

 

Nu ska jag ta och lägga mig, ny spännande arbetsvecka väntar. Cheers!