Alla drömmer vi oss bort till möjligheternas land och kanske inte minst sagt världens stad New York.

Vad har New York och den lilla entreprenörsstarka byn här hemma där jag bor gemensamt?  Mig!

Jag kan stolt berätta att jag nu släppt mitt första projekt over there i New York. Dustin Paul, en oerhört skicklig musiker, både producent och sångare med ett tydligt ID och miljontals spelningar på YouTube och diverse medier ville ha en webb, logotyp och profil inför satsningen på hans solo-karriär.

Han har arbetat med allt ifrån MTV till Sony Music och lokala radio-spottar så jag är väldigt tacksam över att få hjälpa honom med detta och börja min etablering i USA.

Sen har vi dessutom en hel del på gång i Storbritannien och mer specifikt London – Simon Goot och Fishprep AB tar allt mer plats på den internationella marknaden, Spännande!

 

Se den här:   www.dustinpaulmusic.com

 

Unknown