JasmineKara.com

Webb

I samband med skivsläpp så är det många delar i kommunikationen som måste klaffa. En av dessa är givetvis webben!

Jasmine Kara står inför någonting väldigt spännande, inte bara ett utan release utav två (ja 2 st!!) fullängds-album. Som ni kan förstå är det mycket arbete kring 1 album och i detta fallet är det dubbelt upp – verkligen kaxigt!; ett riktigt statement måste jag säga!

Som en del i släppet står hemsidan som en viktig beståndsdel, det är riktigt roligt att få ingå i teamet och bidra med det man kan allra bäst. Denna webbplats är givetvis framtagen med Jasmine i fokus och med möjligheten att bygga ett starkt arkiv med släppt material samtidigt som fans ska kunna ta del av det senaste och beundra det fantastiska artisteriet Jasmine står för.

Mycket människa i litet paket,, vilken röst och vilken personlighet!

Jasmine Kara

Jasmine Kara är en talangfull svensk sångerska som genom en tung start i livet under tonåren hittade sitt kall när en gitarr placerades i handen på henne och hon inte kunde sluta spela. Jasmine hade hittat sin största passion i livet: musiken.

Ända sedan den dagen har hon satsat hårt för att nå dröm efter dröm. Hennes uppväxt och kamp beskrivs bland annat i hennes bok ”Hälsa henne att hon ska dö”. 18 år gammal åkte Jasmine till New York för att uppfylla drömmarna om musiken och hennes drömstad och knackade dörr på skivbolag, det var då allt vände och hon så småningom fick sitt första skivkontrakt. Hon har sedan dess blivit en stor förebild för främst många ur den yngre publiken.

Besök hemsida
En kreativ lösning

REDO ATT STARTA DITT PROJEKT?

Kontakta mig