Vackrabilder.se

Webb

Vackrabilder är ett koncept av den skicklige konstnären och fotografen Lars Dahlström från Insjön. På Vackrabilder.se visar han upp det bästa av sitt måleri, akvareller och konstnärligt fotografi.

Ett stort fokus på en webbplats som denna ska givetvis falla på bildmaterialet vilket lyfts fram stort och tydligt. Utöver adderades en touch av så kallad material design och utvalda interaktiva detaljer för att tillföra det där extra till en annars väldigt clean design.

Lars Dahlström

Efter snart 40 år i branschen har Lars lärt sig att de riktigt bra bilderna sällan kommer till av en slump. De är ofta resultatet av rätt ljus eller rätt blick. Även de mest spontana bilderna kräver rätt förutsättningar. Varför? Jo, därför att bra bilder bygger på bra idéer.

Men det räcker inte med att arbeta igenom bilderna. Man måste älska dem också. Människor i vardagssituationer, landskap i förändring, högteknologiska industrimiljöer, produkter i studion, den traditionella dalakulturen, reseskildringar från många olika platser runt om i världen. Det är stor spridning på Lars bilder. Många av dem finns hos bildbyråer, andra i eget arkiv med tusentals bilder.

Besök hemsida
En kreativ lösning

REDO ATT STARTA DITT PROJEKT?

Kontakta mig