Trött imorse, tidig morgon och sen kväll igår men nu är vi igång för dagen. Gårdagen var lärorik och bara allmänt grym.

När jag väl kom in till Stockholm begav det sig ut till Ekerö; hem till Anders Bagge och Dreamhill Studios. Som det ser ut så blir det minst ett projekt jag får ta mig an till en början vilket är så himla roligt! Vilken möjlighet, ska bli riktigt kul att jobba med. Skönt när det börjar komma lite större och spännande projekt att arbeta med samtidigt som alla som är delaktiga engagerar sig minst lika mycket som en själv – då saker och ting är som allra roligast – då den faktiska utvecklingen sker.

Det bemötande jag fick när jag kom dit var utöver det vanliga, vilka underbara personer, inget snack om saken, kändes som det var några man känt hela livet, sällan man får den känslan hos helt nya människor.

Torbjörn Endrell särskilt, fick så bra första intryck av honom, vänlig, välkomnande, inspirerande och motiverande. Det uppskattas nog från bådas perspektiv, särskilt när man ska jobba tillsammans, då jag självklart innerst inne var lite spänd, vilket det väldigt lätt blir i början av möten.

Den känslan, bara en individ som har självsäker utstrålning och är trygg i sig själv, kan få att försvinna magiskt genom ett leende på läpparna och ett enkelt hej!. Det var precis vad som hände, att personerna man träffar är trygga smittar av sig på resten i rummet. Första gången jag riktigt själv kände det som alltid sagts till mig, att jag är en trygghet för min omgivning, aldrig riktigt tagit åt mig så mycket av det tidigare, nu förstår jag vad folk pratat om när man får uppleva det från andra personer.

Verkligen få gånger jag känt mig så välkommen som ”en i famlijen”. Ser verkligen fram emot att få jobba med dessa personer och hoppas innerligt att det kan bli ett längre samarbete mellan oss.

Slutligen kan detta summeras som en riktigt, bra, dag.

 

Foto från dreamhillstudio.com ; Dreamhill Studios, Anders Bagge Foto från dreamhillstudio.com ; Dreamhill Studios, Anders Bagge Foto från dreamhillstudio.com ; Dreamhill Studios, Anders Bagge Foto från dreamhillstudio.com ; Dreamhill Studios, Anders Bagge

(© Foton från dreamhillstudio.com ©)