Mycket lärorik vecka och den är inte slut än, allt känns bara bättre och bättre, hur ska detta sluta 😀  Så sjuukt roligt detta.

I måndags var det ett par möten i Stockholm som gällde, känns som jag inte gör annat än att åka mellan hemma och Stockholm, men det är kul att resa! Lite planering med Jamie Meyer och typ fikamöte med den oerhört vältränade Sophie Arvebrink. Biff -> Ja. Hade även tänkt kolla runt lite på stan men det enda jag hann med var en kort sväng på Åhlens city (dock ett av mina absolut favoritställen), Dagen riktigt sprang iväg, vet inte var timmarna tog vägen men klarade av det jag skulle.

Nätverka är nog bland det absolut viktigaste inom entreprenörskap, att kopplas ihop med talangfulla individer som brinner för sitt precis lika mycket som mig. Bra kontakter öppnar dörrar och därmed möjligheter vilket i sin tur förhoppningsvis leder till utveckling. Därför började gårdagen ovanpå Café Peace & Love i Borlänge, hos Digitala byrån Humblebrag och möte tillsammans med den riktigt duktiga Mattias Forsberg som grundat byrån samt även driver klädmärket MoreMoreMore. Ser fram emot ett roligt och lärorikt samarbete, alltid lika roligt att arbeta med inspirerande och motiverade personer, det är ännu en motivationskälla för mig. Motivationskällor är ingen bristvara, gäller bara att hålla hålla ögonen öppna och ta möjligheter som ges.

Att ha tydliga mål att kämpa mot är en viktig bit i vägen till motivation, när man ser resultat kommer motivationen naturligt.

“The trouble with not having a goal is that you can spend your life running up and down the field and never score.” – Bill Copeland

 

Mattias Forsberg, Humblebrag.nu

Bild: Mattias Forsberg, Humblebrag.nu