Ett litet uppehåll från bloggen nu, glömt bort den en aning men nu kör vi igen. Mycket som har hänt sen sist, nya projekt, nya erbjudanden och nya kontakter. Framtiden är väldigt oklar för min del, både spännande och skrämmande.

Många tankar som snurrar i mitt huvud och beslut som ska tas, desto mer man funderar ju mer katastrofalt blir det, gaah! Det är ju somsagt så himla mycket man vill göra, prova på, skapa, träffa nya människor, lära sig saker och se världen. Är förmodligen inte den enda 20åringen som tänkter på detta sättet, hör antagligen till en majoritet. En sak jag väldigt gärna skulle vilja göra är en resa till USA och studera Trummor ett par månader, vilken upplevelse det vore. En vän Martin Lindström a.k.a John Martin, Rösten och låtskrivaren bakom Swedish House Mafias dundersuccéer Don’t You Worry Child och Save The World, sa till mig senast vi pratade att jag borde börja fundera på vad jag verkligen vill, Businessman eller musiker, båda skulle enligt honom helt omöjligt synka och hinnas med på samma gång enligt livet han lever just nu. All effektiv tid går inte åt att stå på scen, det är ganska liten tid. Stor tid går åt att producera material, resa, och framförallt vila för att ens orka med och ja, festa såklart (med glimten i ögat). Ja ni förstår mitt dilemma. Musiken är dock väldigt svår att lyckas med.

Som många nog förstått har jag många järn i elden, flera saker jag älskar och brinner för men måste nog snart börja fokusera på ett par särskilda saker. Bingo Rimér’s konkreta tips jag fick, med hans facit i handen, var att välja ut en sak och göra den riktigt bra. Det klaffar inte riktigt med min livsstil just nu känner jag, återigen Svårt! Jag vill hålla så många dörrar öppna som möjligt men det blir allt svårare och svårare.

Hursomhelst, Fick väldigt glada besked angående Fiskus.se’s framtid när jag vaknade och slog upp mailen. Lite papper som ska skrivas och avtal som ska dealas. En riktigt trevlig knuff i rätt riktning för projektet. En app är dessutom under utveckling vilket är grymt, en app är väl i stort sett ett måste i dagens läge. Påväg mot en mycket mer komplett produkt och tjänst, mer info om det senare.

I Fredags var jag förövrigt i Stockholm och hade möte med Love Sahlin på Web Tech Media Group (http://wtmg.se/) angående min ansökan till Nätverket Young Entrepreneurs of Sweden även kallat YEOS och efter det träffade jag Miss Universe nominerade modellen Ellinore Johansson, glassade runt i solskenet, snackade lite business och shoppade lite smått. Riktigt trevliga personer båda två.

Blev ett par nya shorts också, Tiger of Sweden

Simon Goot & Ellinore Johansson
Tiger of Sweden Shorts

I helgen drog även jag igång mitt egna lilla nätverk Metropol Media Group, ett nätverk för kompetenser av alla dess slag som är tänkt att göra det enklare för oss som hela tiden vill starta nya projekt inom diverse områden.

Skulle du vara intresserad av att gå med? Kostar inget, enda kravet är att du är grym på det du gör,  Släng då iväg ett mail till mig på info(a)simongoot.com

Min vision om ett fantastiskt nätverk av grymma projektintresserade personligheter, utvecklare, designers, you name it!

– en Metropol för kompetens