fiskus.se - logo_transp
WOHOO, äntligen så är vår portal lanserad, den som jag pratat om så mycket tidigare har nu nått ett BETA-stadie och öppnats för allmänheten.  Fiskus.se är namnet och är en tjänst jag utvecklat tillsammans med min kompis och kollega Nicklas Sundberg.

Fiskus.se är en tjänst som hjälper till att hitta de absolut bästa fiskevattnen i Sverige. Genom en enkel sökning kommer man ett steg närmare sitt favoritfiske.

Efter sökningen kan man välja bland resultaten antingen genom en tydlig karta med klickbara markörer eller en lista med mer detaljerade beskrivningar. Dessutom finns möjligheten att filtrera resultaten mer noggrant för att så enkelt som möjligt hitta det område som passar just sina önskemål.

När man bestämt dig för ett område kan man ladda ner all nödvändig information med ett enda klick, allt för att bara kunna fokusera på det man gillar och njuta av ett bra fiske.  Vi vill Göra ett bra fiske bättre.

Besök sidan här -> fiskus.se

firstsflyer_Done

Gå gärna in och gilla oss på facebook! http://www.facebook.com/fiskus.se

fiskus.se

Kommande funktioner och sidoprojekt är även:

Fiskus.se + Sveriges miljömål = SANT

Genom en helhetssyn på Sveriges fiskevatten vill vi även främja att ”Göra ett bra fiske bättre”. Genom en lista av givna kriterier kan vi verka som en indikator för miljökvalitetsmål och då bland annat specifikt för Levande sjöar och vattendrag. Detta för att Upplevelsen ska bli så pass bra som möjlig för fiskare och turister. Fiskus kan dessutom på sikt bli ses som ett verktyg för att kommunicera och återkoppla till lokala FVOF:ar landet över.

Fiskekampen.se

Fiskekampen ett sidoprojekt där fokus kommer ligga på just vad namnet antyder; Tävlingar i alla dess tänkbara former och konstellationer. (Lansering inom kort)

Fiskarter.se

Vi som grundat Fiskus driver även en informations-sajt för Landets fiskarter, där information, kännetecken, fisketips och allt som kan tänkas vara utav intresse för att lyckas med ett bra och roligare fiske, kommer vara tillgängligt. (Lansering inom kort)