AlbinJohnsén.se

Webb

En snabbt växande artist med hjärtat på rätt ställe och låtar av högsta kvalité behövde hjälp att snabbt få upp en ny tilltalande webbplats utan krimskrams.

Givetvis är det oerhört roligt att ha fått chansen att ta fram detta. Resultatet blev en webb som samlar flöden från Albin’s sociala medier, det aktuella turnéschemat och snabbt ger en överblick av vem Albin är med stora proffsiga bilder i bakgrunden – Straight to the point.

För att ge den det där lilla extra adderades så kallad Parallax-effekt för att ge en 3-dimensionell känsla vid scrollning.

Albin Johnsén

Albin Johnsén, mer känd under artistnamnnet Albin, är en svensk artist och låtskrivare. Under 2014 slog han igenom med låten ”Din soldat”. Låten har spelats av flera stora radiokanaler och har även toppat Spotify, Itunes och den officiella Sverigetopplistan.

På endast två månader sålde låten ”Din soldat” platina och låten har streamats över 27 miljoner gånger på Spotify. ”Din soldat” är den låt som sålde bäst av alla svenska artister år 2014. Detta är bara början, ingen har nog kunnat undgå Albin under 2014 och jag kan garantera att vi kommer att få se mycket mycket mer utav honom.

Besök hemsida
En kreativ lösning

REDO ATT STARTA DITT PROJEKT?

Kontakta mig