Dustin Paul

Grafisk design + Logotyp + Webb

Vad är inte roligare än en kund ”Over there” i New York! Dustin stod inför sin solo-satsning och behövde hjälp med hela paketet för sin identitet samt digitala närvaro.

När det är en helt ny identitet som ska tas fram kan man ställa högre krav på att hålla en röd tråd. I Dustin’s fall så ville han ge ett kaxigt och stilrent intryck vilket jag tycker vi lyckades väldigt bra med genom en minimalistisk aningen hipster-inspirerad stil för både logotyp och webbplats i vit/grå/svart skala med lysande blå accenter. Dustin blev minst sagt väldigt nöjd med slutresultatet.

Dustin Paul

Dustin Paul, en New York baserad artist och producent sedan 14 års ålder. Den senaste tiden väldigt aktuell med sitt band The New Velvet, en tid de förtrollat människor med fantastisk musik och genererat miljontals visningar på YouTube, nationell TV, radio, festivaler och mycket mer. Som producent arbetar Dustin nära många olika producenter och låtskrivare från hela världen. I december 2014 signade han stort kontrakt med The Royalty Network som singer/songwriter och artist.

Besök hemsida
En kreativ lösning

REDO ATT STARTA DITT PROJEKT?

Kontakta mig