Artofbrand.se

Webb

Tillsammans med Jonas Wahlstrand på Kokong fick jag möjligheten att producera en ny responsiv webb till Carl-Johan Ekberg, en erkänd och oerhört duktig Art Director & Fotograf.

Utformad med kundens grafiska profil som grund genom regelbunden feedback och extremt fokus på detaljer resulterade i en slutprodukt som verkligen sätter bilderna i fokus. Infinite scrolling flöden för att ladda in nytt innehåll och hålla laddningstiderna så korta som möjligt trots högupplöst bildmaterial.

Art of Brand

Art of Brand, alias Fotograf & Creative Director Carl-Johan Ekberg, har över 20 års erfarenhet som Art Director på reklambyråer i Stockholm och Sidney. Han har jobbat intensivt och djupt, och har haft långa samarbeten, med kunder som SAS, Saab, Volvo, Electrolux, Bentley, Kia och Lars Wallin. 

Under dessa år har Carl-Johan skapat identiteter, varumärken och kampanjer. Han har fått komplexa företag att kommunicera enkelt och tydligt i både fysisk och digital form, där fokus har varit på rena visuella uttryck och fotografi.

Besök hemsida
En kreativ lösning

REDO ATT STARTA DITT PROJEKT?

Kontakta mig