Niclasbrunzell.com

Webb

Med ett brett spektrum av stilar och en enorm bildbank ville Niclas visa upp så mycket som möjligt. Det blev en rolig utmaning med höga krav på en smart lösning för hantering av sidans innehåll.

Tillsammans tog vi fram en förfinad och mer optimerad version av tidigare webbplats där formspråket är minimalistiskt, nästan lite hipster-inspirerat med ett enormt bildflöde. För att fungera bra och snabbt på alla plattformar laddas innehåll genom infinite scroll och en mobilvänlig lösning för att smidigt kunna bläddra genom galleriet implementerades.

För att underlätta Niclas framtida arbete med webbplatsen lades extra mycket fokus på en bra och överskådlig administrering av galleriet med drag & släpp-sortering och bulk-uppladdning. Niclas portfolio kommer bara fortsätta att växa och med det även webbplatsen – Det ska vara enkelt för kunden att sköta sin hemsida, en självklarhet i mina projekt!

Niclas Brunzell

Niclas Brunzell är en Stockholms-baserad fotograf och en av de mest respekterade inom sitt område med ett enormt klientel bestående av allt från Red Bull och TV4 till Pete Doherty, Patti Smith, Peter Jöback, svenska statsministern Fredrik Reinfeldt, Ace of Base och Lykke Li och många andra – listan kan göras lång.

Besök hemsida
En kreativ lösning

REDO ATT STARTA DITT PROJEKT?

Kontakta mig