Dalkurd.se

Webb

Fotbollsklubben Dalkurd FF växer så det knakar och det var dags för en omfattande kommunikationssatsning. Jag fick den roliga möjligheten att i etapp 1 hjälpa dem producera den nya webbplatsen.

Med väldigt fria händer med målet att kunna skalas upp lika smart och smidigt när klubben avancerar vidare tog vi fram en plattform som är stilren och väldigt överskådlig med starkt fokus kring bildmaterial enligt deras grafiska profil. Eftersom Dalkurd är så mycket mer än fotboll så är innehållet en betydande del i arbetet för att nå ut med sina budskap och värderingar.

Dalkurd FF

Dalkurd FF, är en svensk fotbollförening från Borlänge. Klubben grundades ursprungligen utifrån ett socialt projekt finansierat av IK Brage för att erbjuda sysselsättning åt ungdomar, och den första säsongen hade laget en snittålder på under 17 år. Från och med debutåret vann Dalkurd sin serie varje säsong fram till sin första säsong i Division 1 år 2010. Iår Säsongen 2015 i Division 1 Norra inledde Dalkurd en av sina starkaste säsonger hittills och avancerade till Superettan. Dalkurd anses även vara kurdernas egna landslag, en klubb som dessutom så mycket mer än ”bara” fotboll.

Besök hemsida
En kreativ lösning

REDO ATT STARTA DITT PROJEKT?

Kontakta mig