larsdahlstrom.com

Webb

Som en erfaren fotograf sedan många år har en stor bildbank byggts upp med tiden. Detta ska givetvis visas upp!

Genom att spendera en liten stund scrollandes genom alstret av fotografier av alla dess slag märker man väldigt snabbt att det är som Lars säger, ”De riktigt bra bilderna kommer sällan till av en slump”.

Här finns material från Grand Canyon till Toscana i Italien till stålverkare på SSAB och isberg i Sydgeorgien – Allt presenterat snyggt, stort, tydligt och givetvis mobilvänligt!

Lars Dahlström

Efter snart 40 år i branschen har Lars lärt sig att de riktigt bra bilderna sällan kommer till av en slump. De är ofta resultatet av rätt ljus eller rätt blick. Även de mest spontana bilderna kräver rätt förutsättningar. Varför? Jo, därför att bra bilder bygger på bra idéer.

Men det räcker inte med att arbeta igenom bilderna. Man måste älska dem också. Människor i vardagssituationer, landskap i förändring, högteknologiska industrimiljöer, produkter i studion, den traditionella dalakulturen, reseskildringar från många olika platser runt om i världen. Det är stor spridning på Lars bilder. Många av dem finns hos bildbyråer, andra i eget arkiv med tusentals bilder.

Besök hemsida
En kreativ lösning

REDO ATT STARTA DITT PROJEKT?

Kontakta mig