Fishprep.com

Grafisk design + Logotyp + UI + UX + Webb

Fishprep.com – En nischad social medie inriktad enbart mot personer intresserade av fiske och allt därikring Fishprep är en start-up jag själv driver tillsammans med 2 mer eller mindre fisketokiga kompanjoner.

Utmaningen med Fishprep var att ta fram någonting som är lika engagerande och användarvänligt såsom grafiskt tilltalande för en målgrupp som papper & penna ännu är det som gäller och digitaliseringen inte riktigt tagit fäste i. Jag har tagit fram Gränssnitt, Användarupplevelse samt kodat upp hela den responsiva layouten som regelbundet anpassas efter marknadens behov och efterfrågan.

Fishprep

Fishprep för samman fiskare från hela världen för att skapa det ultimata verktyget online för fiske. Håll dig uppdaterad med det senaste i fiskevärlden och förbered dig inför nya fiskeäventyr.

Ett världsomfattande socialt informationsnätverk och community för alla intresserade av fiske. Fishprep är utformat för att göra delandet av kunskap och information en fröjd samt föra samman olika användartyper samt skapa en nischad marknadsplats för företag som vill nå ut till fiskare världen över.

Besök hemsida
En kreativ lösning

REDO ATT STARTA DITT PROJEKT?

Kontakta mig