ProjectPXL.com

Webb

Det var dags för Restless Industries att lansera deras senaste produkt PXL – och detta i en oerhört spännande och snabbt växande marknad.

Tydliga visioner presenterades för mig där burken skulle vara centrum för allt – Ståtlig och snygg. Med en produkt som ser så pass bra ut är det svårt att misslyckas. Resultatet blev en relativt minimalistisk design med tydliga budskap och inslag av pixlar som faller naturligt enligt projektets grafiska profil.

PXL

PXL är en energidryck som tar ansvar för din hjärna, respekterar de mentala utmaningarna och förstår glädjen bakom att spendera timmar framför datorskärmen oavsett om du spelar spel, pluggar, producerar musik eller spelar poker.

PXL är designad för ”Gamern” först of främst. Skaparna av PXL anser att skicklighet i den virtuella världen är ett resultat av stenhård träning och gränslös kärlek. Personerna bakom projektet älskar spel och beundrar de mentala mästarna. PXL är deras sätt att visa hur de skapat en dryck som på insidan och utsidan ställer sig stolt bredvid dig i de virtuella slagfälten.

Besök hemsida
En kreativ lösning

REDO ATT STARTA DITT PROJEKT?

Kontakta mig