Dagarna rullar på i vanlig takt med kunder och uppdragsgivare, ett par roliga projekt kommer lanseras inom kort och framförallt mitt och Nicklas första projekt. Ska bli riktigt roligt att se responsen på det av er användare ute i cyber. Vi har lagt ner mycket tid och planering för att skapa någonting som faktiskt ska kunna användas och dessutom vara sjukt snyggt för beskådning. Användarvänligheten går många gånger hand i hand med en bra design, vilket vi anser oss lyckats väldigt bra med.

Vad dessa projekt är kan jag inte berätta just nu men när det väl blir dags kommer ni inte gå miste om det, vänta med spänning!

Annars då? Jo det är bra faktiskt, letar ständigt nya utmaningar och motiverade människor att arbeta med, ett bra nätverk bäddar för framgång och en stabil grund att utvecklas på. Jag försöker suga åt mig all kunskap och inspiration jag kan lyckas komma i kontakt med, finns mer talang på hemmaplan än man kan tro! Roligt!

Utveckling sker parallellt med att våga, att våga innebär inte för mig att kasta mig ut ur ett plan och hoppas på en fallskärm som ska fällas ut och rädda mitt liv ”Skydive naked from an aeroplane” , utan dra i trådar jag aldrig dragit i förut, ta egna initiativ, investera, tänka utanför boxen och som Johannes Hansen hade sagt det; ”Ta steget och kliva ut ut min trygghetszon” – Fuck your fears. Den tanken är inte alls så dum, killen är inte dum han heller, det är av en anledning han inspirerar och arbetar med personlig utveckling, han vet vad han pratar om. Det är inte första gången jag nämner Johannes, han är en av mina förebilder inom entreprenörskapet, dit vill jag nå, ett av mina mål är att vara en förebild för andra för då kan jag leda till andras utveckling och inspirera, liksom Johannes.

Johannes Hansen - Inspirationsföreläsare - foto http://velodromia.se/

Foto från: http://velodromia.se/