Ja då var det ett tag sen jag bloggade igen, mycket som händer i mitt liv och mycket som händer snabbt! Jag arbetar på med det jag är bra på och det verkar uppskattas även av mina kunder. Projekten blir bara större och större, intressantare och intressantare uppdragsgivare och möjligheter kommer regelbundet och öppnar dörrar jag aldrig trodde kunde vara möjliga, verkligen inte på det sätt som händer. (Lite smått nöjd med mig själv om jag ska vara helt ärlig). Det är nog inget annat än hårt arbete och motivation som leder till framgång I guess. Att brinna för det man gör och försöka ha så kul man kan på vägen är det man får sträva efter, mitt jobb blir bara roligare och roligare. Växer så det knakar.

Vad har hänt sen senast då? Massor!

Smidigt planer med Mattias på Humblebrag och framtiden ser ljus ut. Jagar projekt som bara den och försöker nå de där projekten som är extra svåra att få tag på. De som även öppnar flest dörrar.

Bara denna veckan har jag pratat med personer såsom, Bingo Rimér, Bobby Oduncu och Folket på huvudkontoret hos klädmärket Morris. Blir att pitcha för ett par jobb nästa vecka och hålla tummarna på att de gillar vad vi kan åstadkomma. Jag och Mattias ska ner till Bingo’s studio igen framöver förövrigt. Bingo är en såå mycket större och smartare entreprenör än man kan tro, det mesta är genomtänkt in i minsta detalj och väldigt smart genomtänkt dessutom, man kan lätt tro att det varit slumpen som avgjort mycket men icke, han bevisar att bara man står för allting man gör så har man ingenting att förlora om det så blir att kallas skandaler eller framgångar – All PR är bra PR, och gratis PR såsom Lokala löpsedlar och förstasides artiklar märkta med ordet  ”Skandal” slår bara ännu hårdare. Ingen tjänar på att arbeta ihjäl sig och slita som ett djur, med riktigt bra planering och struktur kommer man långt, nästa steg är att hitta drivet i inspirationen som i sin tur skapar det jag tjatar om, MOTIVATION.

Tror det var Mattias som även berättade att det bara var ett fåtal personer mellan alla personer i hela världen, att alla har någon slags koppling, kommer inte exakt ihåg hur många det var men tror det var att det sägs vara i genomsitt max 6st personer mellan alla, bara genom att leka med tanken så inser man hur galet det låter men börjar faktiskt tro på det mer och mer själv. Ett exempel, jag träffade Bingo igen i Torsdags och någon dag senare träffade han Justin Bieber,  1 person mellan, inte för att jag gillar bieber men dock oerhört hypad person för tillfället. Som jag sa, att leka med den tanken kan vara en ytterligare inspirationskälla, storleken blir förmlodligen relativ till ens egen fantasi, min fantasi är bra så jag kan inte sluta fascineras utav tanken, jaja, åter till verkligheten.

Bingo Rimer

(Bild på Bingo Rimér från http://megafonen.nu/)